top

Onderhoud en herstellingen van centrale verwarming

RDG Sanitair & CV zorgt als erkende technieker voor de herstellingen en het onderhoud van de branders voor centrale verwarming.

Het periodiek onderhoud van uw verwarmingsketel is een verplichting die door de wet is opgelegd. Een gaswandketel dient elke 2 jaar een onderhoud te krijgen. De mazoutketels moeten elk jaar onderhouden worden. Dit onderhoud moet telkens uitgevoerd worden door een erkende technieker.

Het tijdig en kwalitatief onderhoud van uw ketel heeft vele voordelen. Allereerst verbetert het onderhoud het rendement van de ketel. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de levensduur van uw ketel. Als derde is het tijdig uitvoeren van het onderhoud belangrijk voor de dekking van uw verzekering bij een eventueel schadegeval. Als laatste is dit onderhoud het ideale moment om kleine problemen op te sporen alvorens deze verdere en grotere kosten met zich meebrengen.

Bij ons wordt het onderhoud met zorg en aandacht uitgevoerd door een erkende technieker. U ontvangt eveneens alle documenten en attesten. Zo kan u deze gemakkelijk zelf bijhouden of bezorgen aan uw verhuurder.

Wij doen het onderhoud zowel voor particulieren als voor industriële installaties. Ons huismerk is voor gas Vaillant. Wij werken ook aan de cv-ketels van de Vaillant-groep (Vaillant en Bulex), de Bosch-groep (Bosch, Buderus en Junckers), de firma Daalderop, de Remeha/Oertli/De Dietrich-familie, de firma ACV en de firma Wolf.

Voor mazout-ketels werken wij aan AVC, Buderus, Riello, Chappée, Saint-Roch, Wolf, Rapido, Ideal Standard, Elco, Oertli.

Terug