Centrale verwarming

 

 

Is de verwarming stuk? De ene storing na de andere? Of wenst u echt eens uw energieverbruik onder de loep te nemen en te kijken of het de investering waard is om uw verwarmingsinstallatie te optimaliseren.

Vele verwarmingsinstallaties zijn stokoud, vertonen vele mankementen , zijn slecht afgesteld en zijn allesbehalve zuinig.

RDG zoekt in nauwe samenwerking met de groothandel, en met de juiste begeleiding , de geschikte oplossing voor jouw verwarmingsbehoefte.

De technologie op vlak van verwarming staat niet stil. Ik sta er dan ook op mezelf steeds bij te scholen, me goed te laten begeleiden en mezelf te verdiepen in één merk van verwarmingstoepassingen.

RDG werkt voornamelijk samen met Vaillant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaillant heeft op vlak van verwarmingstoestellen een expertise van meer dan 135 jaar. Het is van oorsprong een Duits bedrijf die gedurende deze 135 jaar zich wist op te werken tot marktleider in Europa. In tegenstelling tot vele andere bedrijven die exponentieel gegroeid zijn is Vaillant steeds een familiebedrijf gebleven. Deze troef vindt men nog altijd terug in de uitstekende service die niet alleen gericht is op verkoop maar ook op dienst na verkoop.

Vaillant laat je ook na plaatsing niet in de steek!

Voor de combinatie van radiatoren met vloerverwarming maakt RDG gebruik van de Daalderop Cube Duo! Enig in zijn soort zorgt deze gaswandketel voor een perfecte samenwerking van de 2 zones. In combinatie met een loadboiler kan deze ketel, zonder de installatie nodeloos ingewikkeld te maken, perfect 2 badkamers van warm water voorzien zonder in te boeten aan verwarmingscomfort. Een "match made in holland".

Ook voor onderhoud van uw verwarmingstoestel kan u bij RDG terecht.

Zowel mazout - als gasinstallaties worden gereinigd en opnieuw afgesteld. Wij reinigen ook de schouw van uw toestel, uw kachel, haardvuur etc....

Laat het onderhoud van uw schouw niet liggen! Elk jaar heeft de brandweer meer dan zijn handen vol met verschillende schouwbranden. Een slecht onderhouden schouw is daar de grootste oorzaak van! Zorg voor uw eigen veiligheid en kuis jaarlijks de schouw.

 

 

 

 

RDG Sanitair & CV

Ruben De Gusseme

 

 

 

 

 

CONTACT

 

GSM 0496 83 86 10

 

MAIL INFO@WERKAANDEWC.BE

 

FACEBOOK https://www.facebook.com/werkaandewc.be/

 

BTW BE0839 182 335

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

Ruben De Gusseme - 2013